Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 17. do 19. ledna
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 17. do 19. ledna

René Herzán

Středa, 15. ledna 2020

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 17. do 19. ledna

Dřevorubecké závody, plesy, kino, vystoupení žáků ZUŠ Broumov, horolezecké závody, komorní koncert či program pro děti. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 17. do 19. ledna konají na Broumovsku.

Mirai, dívka z budoucnosti, to je jemný film o křehkosti a kráse rodinných vztahů, který představuje jedinečné dobrodružství pro diváky od 5 do 105 let. Film se bude promítat dnes v Kolárově divadle v Polici nad Metují od 17:30 hodin.

Třídní koncert žáků kytarové a violoncellové třídy se uskuteční v pátek v koncertním sále ZUŠ Broumov. Začne se v 16 hodin.

Smart kvíz je celovečerní zábavně-vědomostní klání, ve kterém startující tým čeká 50 otázek z různých témat. Soutěž se uskuteční v pátek od 19 hodin v restauraci U Tří růží v Broumově. Je nutné se předem přihlásit.

V Centru Walzel v Meziměstí začne v pátek ve 20 hodin Ples města Meziměstí. Hrát bude skupina Relax Pavla Fulky.

Ve stejnou dobu začne v Kulturním domě v Martínkovicích už 18. Obecní ples. Hrát budou BBB dance orchestra.

V sobotu v 8 hodin začne ve Sportcentru v Teplicích nad Metují Hasičský pětiboj. Soutěžit budou dětské a mládežnické kategorie.

Závody psích spřežení, které se měly konat o víkendu 18. - 19. 1. 2020 byly pořadateli s ohledem na nedostatek sněhu ZRUŠENY!

Hrnčířem na zkoušku se jmenuje program v Domě dětí a mládeže Ulita Broumov. Začne se v sobotu v 9 hodin. S sebou si vezměte pracovní oděv a svačinu.

Dřevorubec roku 2020, už 12. ročník dřevorubeckých závodů, se koná v sobotu v Dolním Adršpachu za automobilovým parkovištěm. Závody začínají v 10 hodin, peče se prase a podává další občerstvení. Potvrzena je účast zahraničních soutěžících.

V sobotu v 10 hodin začne v polické sokolovně rankingový závod Novoroční open 2020. Finále žen a juniorek se předpokládá v 15 hodin, finále mužů a juniorů o hodinu později.

V sále Dřevník v klášterní zahradě v Broumově se v sobotu uskuteční vystoupení tanečního oboru ZUŠ Broumov. Začne se v 17 hodin.

Divadelní soubor J. K. Tyla z Meziměstí zve na opakování premiéry nastudované hry S tvojí dcerou ne. V meziměstském divadle se začne v sobotu v 18 hodin.

V sobotu vystoupí v Otovicích ve Ville Strooikaas dva čeští písničkáři – Petr Linhart a BroheUke. Komorní koncert začne ve 20 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)