Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 21. do 23. června

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 21. do 23. června

René Herzán

Sobota, 20. června 2020

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 21. do 23. června

Hned čtyři koncerty, Svatojánský jarmark, Běh z Police do Police, volejbalový turnaj či komentované prohlídky výstavy. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 21. do 23. června konají na Broumovsku.

V hospůdce U Pavla v Polici nad Metují začne v pátek v 18 hodin koncert skupin Babalet a Vrchol drzosti. Výtěžek ze vstupného bude věnovaný Městskému psímu útulku v Broumově.

V prvním letošním open airu, který odstartuje v pátek v 19 hodin, se spojí jedna z nejlepších českých alternativních kapel - Tata Bojs - se symfonickým tělesem z Hradce Králové pod vedením dirigenta Tomáše Braunera. Fanoušci uslyší originální aranže nejlepších písní z alb Futuretro, Biorytmy, Nanoalbum, Kluci kde ste?, Ležatá osmička nebo A/B. Hostem koncertu budou Clarinet Factory a Eliška Buociková Band.

V Soulkostele ve Vernéřovicích vystoupí v pátek kapely Enablers, Paperplanes a Mermomoc. Koncert začíná ve 21 hodin.

Volejbalový oddíl Slavoj Teplice nad Metují zve na turnaj smíšených družstev O pohár starosty města. Prezentace začne v sobotu v 8:30 hodin, hrát se začne o půl hodiny později.

V sobotu v 9 hodin začne ve Žďáru nad Metují Svatojánský jarmark, který nabídne bohatý doprovodný program - ukázku řemesel, zábavnou show pro děti či koncert Jana Bendiga a řady hudebních skupin. V sobotu v 9:30 hodin odstartuje z nádraží v Polici nad Metují Běh z Police do Police. Běží se v dobových kostýmech a končí se ve Žďáru nad Metují na Svatojánském jarmarku.

Benediktinský aeroklub Broumov zve všechny, které zajímá létání a letecká technika na Den otevřeného letiště. V sobotu od 10 do 16 hodin si můžete vše prohlédnout.

Australští Cash Savage & The Last Drinks, vyhlášení svými nespoutanými koncerty, se v neděli představí v undergroundovém klubu Eden v Broumově. Jako předkapela vystoupí ECHT! Začíná se ve 14 hodin!!!

V neděli v 16 hodin začne komentovaná prohlídka výstavy Jana Merty/ Morality v Galerii Dům a Jakuba Golla v klášterní zahradě. Přijďte se podívat na výstavu očima odborníka.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)