Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 21. do 23. února
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 21. do 23. února

René Herzán

Středa, 19. února 2020

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 21. do 23. února

Besedy, Ples sportovců, Božanovský masopust, kvíz, divadlo, kino pro děti, setkání zahrádkářů či skautský závod. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 21. do 23. února konají na Broumovsku.

Pestrobarevná SRÍ LANKA na kolech se jmenuje beseda, která začne dnes v 18 hodin v konferenčním sále infocentra v Broumově. Promítat a vyprávět bude cestovatel Martin Stiller. Hned druhý den bude mít Martin Stiller besedu i v hospůdce na Ostaši. Zde se začne v 19 hodin.

Smart kvíz je celovečerní zábavně-vědomostní klání, ve kterém startující tým čeká 50 otázek z různých témat. Soutěž se uskuteční v pátek od 19 hodin v restauraci U Tří růží v Broumově. Je nutné se předem přihlásit.

V sobotu se bude konat Božanovský masopust. Už od 11 hodin můžete v obecní hospodě ochutnat něco z vepřových hodů, zároveň bude hrát před hospodou kapela Klapeto. Ve 14 hodin vyrazí maškarní průvod vsí s koňským spřežením a dechovkou. V 17 hodin začne v hospodě zábava, kde bude hrát harmonikář a kapela Bumble bee band.

V hasičské zbrojnici v Polici nad Metují začne v sobotu ve 14:30 hodin Setkání nejen zahrádkářů. Odbornou poradnu obstará Ing. Jan Fetter.

Playmobil ve filmu se jmenuje film pro děti, který se bude promítat v konferenčním sále infocentra v Broumově v sobotu od 15 hodin.

Šifrovací závod pro skautské hlídky i širokou veřejnost bez věkového omezení nazvaný Police plná strašidel pořádá Skautské středisko Skaláci Police nad Metují. Registrace je v sobotu od 15 hodin v Kolárově divadle.

Divadelní soubor J. K. Tyla z Meziměstí v sobotu uvede v Martínkovicích svoji hru S tvojí dcerou ne. V místním kulturním domě se začne v 16 hodin.

V kulturním sále Střelnice v Broumově začne v sobotu v 19:30 hodin Ples sportovců. Hraje skupina Medium. Ve 20:20 hodin začne taneční show.

Autorský muzikál na motivy pohádky Tři zlaté vlasy děda Vševěda od K. J. Erbena Plaváček uvedou žáci a učitelé všech oborů ZUŠ Police nad Metují, aby oslavili 30. výročí založení školy. V Kolárově divadle v Polici nad Metují se začne v neděli v 18 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)