Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 22. do 24. listopadu

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 22. do 24. listopadu

René Herzán

Středa, 20. listopadu 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 22. do 24. listopadu

Vernisáž výstavy, otevření zrekonstruovaného altánu, čtyři divadelní představení, kvíz, taneční zábava, masáže či kurz k získání zbrojního průkazu. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 22. do 24. listopadu konají na Broumovsku.

V Zeleném domečku v Polici nad Metují začne dnes v 16 hodin vernisáž výstavy dětských výtvarných prací nazvané Kvíčerovská sirka. Výstava potrvá do 8. prosince.

V pátek od 16 hodin se můžete zúčastnit slavnostního otevření altánu v broumovském Schrollově parku. V nově zrekonstruovaném objektu bude výstava Proměny Broumova - vily a zahrady přelomu 19. a 20. století.

Na sále hotelu Střelnice v Teplicích nad Metují začne v pátek v 19 hodin Podzimní hoblování. K tanci a poslechu bude hrát kapela Hoblues.

Smart kvíz je celovečerní zábavně-vědomostní klání, ve kterém startující tým čeká 50 otázek z různých témat. Soutěž se uskuteční v pátek od 19 hodin v restauraci U Tří růží v Broumově. Je nutné se předem přihlásit.

V Kolárově divadle v Polici nad Metují začne v pátek v 19 hodin repríza divadelního představení Světáci v podání souboru DS Kolár Police nad Metují. Vstupenky na premiéru byly rychle vyprodané, pořadatelé tedy doporučují neváhat s nakoupením!

V sobotu máte možnost v Centru Walzel v Meziměstí absolvovat thajské masáže v solné jeskyni za doprovodu relaxační hudby, při světle svíček a s vůní orientálních olejů. Počet masáží je omezený, je nutné se objednat.

Městské divadlo v Broumově bude v pátek od 15 hodin patřit dětem. Divadélko Mrak uvede Krejčovskou pohádku.

V sobotu budou mít v Heřmánkovicích posvícení. V kulturním domě začne už v 16 hodin posezení s přáteli a seniory a ve 20 hodin vypukne taneční zábava. Hrát bude skupina Doteky.

V sobotu od 18 hodin pokračují Meziměstské divadelní hry. Soubor Doveda Sloupnice uvede autorské kabaretní vystoupení s živou hudbou Český děják.

Na střelnici v Centru Walzel se v neděli koná další přípravný kurz k získání zbrojního průkazu. Tento kurz je určen pro skupiny uchazečů, kteří budou proškoleni k základním pravidlům bezpečného zacházení se střelnými zbraněmi. Tento druh přípravy je v první řadě zaměřen na úspěšné zvládnutí zkoušky odborné způsobilosti. Je nutné si účast rezervovat.

Divadelní spolek F. A. Šubert z Dobrušky uvede v neděli v Obecním domě v Machově komedii Sborovna. Opona se zvedne v 16 hodin.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)