Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 25. do 27. října
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 25. do 27. října

René Herzán

Čtvrtek, 24. října 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 25. do 27. října

Strašidelná Alejka, divadelní představení, program pro děti v Ulitě i v Muzeu papírových modelů, svěcení fasády kostela, koncerty v Edenu a v Soulkostele či fotbal. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 25. do 27. října konají na Broumovsku.

V pátek v 17 hodin začne program nazvaný Strašidelná Alejka ve stejnojmenném parku v Broumově. Děti zde potkají strašidelné bytosti a zasoutěží si s nimi, za což budou odměněni.

V pátek pokračují dalším představením Polické divadelní hry. Divadelní soubor Vrchlický z Jaroměře uvede hru Lakomec a další světci. V Kolárově divadle se začne v 19 hodin.

V sobotu i v neděli je v polickém Muzeu papírových modelů připravena tradiční interaktivní dílnička přímo v expozici Muzea, která osloví nejen nejmenší návštěvníky. Otevřeno je od 9 do 17 hodin.

Dům dětí a mládeže Ulita Broumov zve rodiče a děti do dřevodílny. V sobotu od 9 hodin si vlastnoručně vyrobíte dřevěné hračky.

V sobotu se bude světit fasáda kostela sv. Prokopa v Bezděkově nad Metují. Kostel bude k prohlídce otevřený od 11 hodin, ve 13 hodin začne mše svatá a následovat bude varhanní koncert. Program zakončí vepřové hody a skupina Slaveňáci v místní hospodě.

Ve vernéřovickém Soulkostele vystoupí čtyři kapely, které se přístupem a zvukem pohybují v okolí punku. Na Broumovsku oblíbené Poláky Dr Fleischman doplní Děti deště, Gattaca a němečtí Prig. Koncert začne po 19. hodině.

Australská kapela Vdelli, která hrála v undergroundovém klubu Eden v Broumově již dvakrát a vždy měla obrovský úspěch, vystoupí v sobotu opět! Jako předkapela zahrají In4mation. Začíná se ve 20 hodin.

Ve 12. kole 1. A třídy se fotbalisté Slovanu Broumov utkají na domácím hřišti s týmem Kunčic. Zápas začne ve 14:30 hodin. Ve stejný čas hraje i Spartak Police nad Metují, který v krajském přeboru vyzve FC Spartak Rychnov nad Kněžnou. Pikantní zápas bude v 1. B třídě, kde se v sobotu od 14:30 hodin utkají Hejtmánkovice s Meziměstím.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)