Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 26. do 28. července

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 26. do 28. července

René Herzán

Čtvrtek, 25. července 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 26. do 28. července

Koncerty festivalů Varhanní léto a Za poklady Broumovska, festival Bigboš Křinice, koncert v Polici, cvičení na Chatě pod Korunou a fotbal. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 26. do 28. července konají na Broumovsku.

Festival Varhanní léto 2019 pokračuje dnes koncertem v dřevěném hřbitovním kostele Panny Marie. Od 19 hodin zde zahraje Michal Novenko.

V pátek v 15 hodin začne v Dřevníku na klášterní zahradě v Broumově závěrečná prezentace filmového tábora Filmfárum. Filmový tábor Filmfárum vedou dva zkušení lektoři Tomáš Valášek a Los Kubikulos Hejdankos. Společně s nimi děti poskládají filmový tým, který tvořil a natáčel. Zváni jsou rodiče i veřejnost.

Čtrnáctý ročník oblíbeného hudebního festivalu Bigboš Křinice na statku broumovského typu z 19. století proběhne v sobotu 27. července od 15 hodin. Hlavní účinkující letošního ročníku je jedinečná Vladivojna La Chia – česká zpěvačka, textařka, hudební skladatelka a výtvarnice. Dále vystoupí skupiny Ventolin, The OXX, Audio Attaché, Cigarette Syndrome a samozřejmě tradičně rozproudí vlnu tance místní kapela Kluci.

Na Chatě pod Korunou v Martínkovicích se v sobotu bude konat Zumba & Latino párty. Instruktorky Veronika Brátová a Marie Chaloupková vám rozproudí krev v rytmu dancehall, reagetton, salsy a dalších hot rytmů. Začne se v 17 hodin.

Začíná fotbal! V předkole Poháru hejtmana Královéhradeckého kraje se v sobotu od 17:30 hodin utká Slovan Broumov s týmem FK Kratonohy/FC Olympia HK.

Kostel sv. Anny ve Vižňově se v sobotu v 18 hodin otevře díky pátému festivalovému koncertu Za poklady Broumovska, během něhož se publiku představí Stamicovo kvarteto spolu s violistkou Kristinou Fialovou a violoncellistou Petrem Nouzovským ve smyčcových sextetech Dvořáka a Čajkovského.

Na terase před Muzeem papírových modelů v Polici nad Metují vystoupí v sobotu Jarda Svoboda - frontman legendární kapely Traband. Koncert začne v 19:30 hodin.

U tenisových kurtů ve Zdoňově se v sobotu bude konat Country bál. Od 19:30 hodin zde budou hrát Mamuti.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)