Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 6. do 8. prosince
banner

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 6. do 8. prosince

René Herzán

Středa, 4. prosince 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 6. do 8. prosince

Koncert v Edenu, trh v Polici, čertohrátky v Adršpachu, mikulášská nadílka, diskotéka, trh a koncert v Broumově, jarmark v Křinicích, posezení v Hejtmánkovicích, dílny v Teplicích nad Metují či rozsvícení vánočního stromu v Jetřichově. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 6. do 8. prosince konají na Broumovsku.

V pátek zahraje v undergroundovém klubu Eden v Broumově harmonikářka a zpěvačka Sylva Krobová, kterou doprovodí Jiří Reidinger. Koncert začne ve 20:30 hodin.

Na Masarykově náměstí v Polici nad Metují začne v sobotu v 8:30 hodin Adventní trh. Otevřena bude také stará škola Dřevěnka, kde budou probíhat ukázky tradičních řemesel.

Ve Sportovní hale na Spořilově začne v sobotu v 8:30 hodin tradiční turnaj v nohejbale, který pořádá broumovský Sparta klub.

Ve skalním městě v Adršpachu začnou v sobotu v 10 hodin Adršpašské čertohrátky. Čekají vás soutěže zručnosti a vědomostí, strojení vánočních stromků a opékání párků. Děti v maskách mají vstup zdarma.

V kulturním domě v Hejtmánkovicích se v sobotu koná Mikulášská besídka pro děti. Začne se ve 14 hodin. V Hospůdce U Bůnů v Hejtmánkovicích začne v 18 hodin Vánoční posezení. Předtančení obstarají Hejtmanky, hostem večera bude Iveta Blanarovičová a následně budou celý večer hrát Návštěvníci.

V Konferenčním sále IC Broumov začne v sobotu v 15 hodin Mikulášská nadílka s čertovskou diskotékou. Hodné děti prý dostanou odměnu. Takže všechny.

V Klubu ROK v Broumově začne v sobotu v 15 hodin Odpoledne s psycholožkou. Besedovat bude Michala Krutilová z Masarykovy základní školy.

Druhá adventní neděle v Broumově začne v 8 hodin trhem na Mírovém náměstí. V 18 hodin potom v Městském divadle vystoupí polský soubor Chór Canzona.

Už v 10 hodin v neděli začne na sále kulturního domu v Křinicích Tradiční vánoční jarmark. Občerstvení samozřejmě nebude chybět.

V turistickém centru v Teplicích nad Metují začnou v neděli v 10 hodin Adventní dílny. Přijďte si vyrobit vánoční dekoraci nebo dárek.

V neděli začne v 16:30 hodin program rozsvěcení vánočního stromu v Jetřichově. Vystoupí zde děti z místních škol.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)