Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 9. do 11. srpna

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 9. do 11. srpna

René Herzán

Čtvrtek, 8. srpna 2019

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 9. do 11. srpna

Koncerty festivalů Varhanní léto a Za poklady Broumovska, open air koncert Karla Plíhala, Petrovické zatáčky, Farmářské slavnosti, letní kino, vernisáž výstavy a dvě besedy. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 9. do 11. srpna konají na Broumovsku.

Až do soboty se každý den konají koncerty účastníků Letních hornových kurzů. Dnes se od 16 hodin koná jeden z nich v Jízdárně Hejtmánkovice, další dny se bude hrát v broumovském klášteře.

V klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově začne dnes v 17:30 hodin neformální posezení a beseda s aktuálními rezidenty klášterního Literárního domku. Přítomni budou Matěj Forman a Radek Malý.

Další dnešní beseda se uskuteční na Terase před Muzeem papírových modelů v Polici nad Metují. Od 19 hodin zde bude přednášet režisér Igor Chaun.

Festival Varhanní léto dnes pokračuje koncertem v Polici nad Metují. V kostele Nanebevzetí P. Marie od 19 hodin zahraje Marie Pochopová.

Ve výstavní síni LOK Art v budově Café Herzog v Broumově začne v pátek vernisáží výstava fotografií Libora Dadáka. Vernisáž začne v 15:30 hodin, výstava zde potrvá do 1. září.

Ojedinělý hudebník, textař a poeta se po koncertní pauze způsobené zdravotními potížemi s rukou vrací na koncertní pódia. Karel Plíhal zahraje na zahradě broumovského kláštera v pátek od 19 hodin.

Broumov zve na letní kino! Na Dětském hřišti se v pátek od 21 hodin bude promítat český film Ženy v běhu.

Ekofarma Bošina ve Vernéřovicích zve na Farmářské slavnosti určené pro rodiny s dětmi. Slavnost se zde koná v sobotu od 10 do 16 hodin. Vstup na akci je pro návštěvníky zdarma. Připraven je bohatý program pro děti i pro dospělé.

V sobotu ve 13 hodin se uzavře doprava v úseku "petrovických zatáček" v Polici nad Metují a silnice bude patřit příznivcům in-line bruslení a koloběžek. Koloběžky si můžete vypůjčit i na místě.

Festival Za poklady Broumovska pokračuje sedmým koncertem v Bezděkově nad Metují. V místním kostele sv. Prokova vystoupí lektoři Letních hornových kurzů. Vstupné je dobrovolné.

Nejšťastnější den v životě Olliho Mäkiho - tak se jmenuje finský film, který se v sobotu bude promítat na Terase u Muzea papírových modelů v Polici nad Metují. Začíná se ve 21 hodin.

Fotbalistům Slovanu Broumov v neděli začne nová sezóna v 1. A třídě. Od 17 hodin se na domácím hřišti utkají s Týništěm nad Orlicí.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)