Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nová podpora Muzea papírových modelů v Polici nad Metují

Nová podpora Muzea papírových modelů v Polici nad Metují

Dominika Čečetková, správa dotací MěÚ Police n/M

Čtvrtek, 17. října 2019

Nová podpora Muzea papírových modelů v Polici nad Metují

MAS Stolové hory, z. s. vyhlásila dne 16. listopadu 2017 výzvu na příjem projektových žádostí v rámci Operačního programu Zaměstnanost s názvem MAS Stolové hory – Zaměstnanost I. Cílem výzvy je zvýšení lokální zaměstnanosti a k ní se vztahující dosažení potřebného vzdělání a kvalifikace cílových skupin v oblasti MAS Stolové hory. Příjem žádostí o podporu byl ukončen 16. 1. 2018. Žádost o podporu města Police nad Metují byla schválena v roce 2019 a od 1. 10. 2019 vzniklo nové pracovní místo "pokladní v Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují".

Logo OPZ barevné

Nová paní pokladní se bude starat o lepší komfort návštěvníků, také bude mít na starosti další aktivity spojené s prodejem v našem kamenném obchodě. Projekt je zaměřen na zkvalitnění služeb pro veřejnost a zlepšení vnitřního chodu Muzea papírových modelů, tím by se měla zpříjemnit atmosféra pro budoucí návštěvníky Muzea.

Novou pokladní se stala Irena Vítová, naše dlouholetá brigádnice, kterou znáte především z víkendů a prázdnin. Její zkušenosti s prací v Muzeu nám usnadnili její první dny v "novém" zaměstnání, protože odpadla nutnost zaučení a seznamování s chodem instituce.

Realizace projektu je do roku 2022, tj. tři roky. Po tuto dobu bude projekt spolufinancován Evropskou unií prostřednictvím Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Zaměstnanost.

V tuto chvíli přejeme paní Ireně Vítové, aby se jí v zaměstnání líbilo a aby jí práce v Muzeu bavila stejně jako doposud.

MAS Stolové hory

MPM logo

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)