Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Novoroční editorial 2022
banner

Novoroční editorial 2022

Michaela Plchová

Sobota, 1. ledna 2022

Novoroční editorial 2022

Výhled Našeho Broumovska do nového roku a přání čtenářům

Vážené čtenářky a čtenáři,

je to přesně měsíc, kdy jsem od pana Reného Herzána převzala web Naše Broumovsko. René Herzán mu věnoval péči celých deset let a vybudoval základy, na nichž se dá dále stavět. Patří mu za to dík. Klobouk dolů!

Dnes je to tedy přesně měsíc, kdy jsem pro vás začala připravovat zpravodajské a další články z našeho regionu. Ráda bych se tímto představila a také představila směřování Našeho Broumovska. Koneckonců Nový rok je tradičně spojen s předsevzetími a pozitivním výhledem do celého dalšího roku. Věřte, že práce, kterou dělám, mě velmi těší a jsem vděčná za příležitost, kterou jsem dostala. Není to jen příležitost realizovat vlastní zkušenosti, ale je to také chuť dát kraji, který mě velmi otevřeně přijal, zase něco ze sebe.

Naše Broumovsko pro vás bude přinášet aktuální zprávy o dění na Broumovsku, Policku a Teplicku, zkrátka v celém kraji lemovaném horami a skalními městy. V tomto roce se více zaměří na dění v jednotlivých obcích, výsledkem by mělo být praktické a aktuální zpravodajství. Na webu NB dále najdete reportáže, portréty, či rozhovory s inspirativními lidmi, kteří svojí prací proměňují region v lepší místo k životu. A takových lidí zde žije hodně, ať už jsou to rodáci, či sem přišli žít odjinud.

Naše Broumovsko je otevřeno spolupráci a podnětům od vás čtenářů. Pokud byste chtěli poslat tip na článek, napište na email redakce.nase@broumovsko.cz. Určitě se tím budu zabývat.

Na závěr děkuji všem čtenářům Našeho Broumovska za přízeň a podporu a těším se, že vás bude víc a víc!

 

Vážené čtenářky a čtenáři, do nového roku 2022 vám přeji schopnost radovat se z malých věcí, odvahu realizovat své nápady a pevné zdraví!

 

Michaela Plchová
Naše Broumovsko

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)