Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Novoroční setkání seniorů
banner

Novoroční setkání seniorů

Eva Horáková

Pátek, 17. ledna 2020

Novoroční setkání seniorů

V pátek 10. ledna 2020 odjelo 50 členů Broumovského klubu seniorů Radost na setkání s polskými přáteli do Wolibórze. Hlavní organizátorky spolku "Koło Gospodyń Wiejskich" v čele s Honoratou Kleimann, která v tento den oslavovala i své 70. narozeniny, si pro ně připravily koncert vánočních písní a koled, společnou zábavu a ochutnávku regionálních pokrmů souvisejících s místními tradicemi novoročních svátků. Takováto setkání amatérských folklorních souborů organizují v Polsku každoročně. Byla to pastva pro oči i chuťové buňky.

Přehlídka krásných vyšívaných, barevných lidových krojů a zpěvu nás uchvátila a navodila příjemnou, veselou atmosféru. S radostí se naši senioři zapojili do společné taneční zábavy. Závěrem jsme poděkovali za opět velmi milé přijetí, pochválili, jak se v Polsku udržují regionální tradice, což u nás v Česku je opravdu již výjimečné, a pozvali naše přátele na další kulturní a sportovní setkání k nám do Broumova.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)