Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Ocenění Nadačního fondu Gymnázia Broumov 2019
banner

Ocenění Nadačního fondu Gymnázia Broumov 2019

Jiří Ringel, předseda Správní rady

Středa, 27. listopadu 2019

Ocenění Nadačního fondu Gymnázia Broumov 2019

Ve čtvrtek 21. listopadu v sále Jana Anastáze Opaska v klášteře Broumov přivítal starosta Broumova Ing. Jaroslav Bitnar hosty již 13. ročníku slavnostního předávání cen nejúspěšnějším žákům gymnázia za školní rok 2018/2019 – Ocenění 2019.

Studenty na Ocenění nominují učitelé gymnázia a vítěze vybírá Správní rada Nadačního fondu Gymnázia v Broumově, který je pořadatelem Ocenění.

V letošním roce byli oceněni studenti v následujících kategoriích:
Kultura a propagace: Daniela Valešová (tercie, vynikající výsledky v baletních soutěžích) - nominace Šárka Rambousková, sponzor Z-Trade, s.r.o.

Přírodní vědy: Martin Přibyl (septima, 3. místo v krajském kole Chemické olympiády) - nominace Milan Kulhánek a Rudolf Martinec, sponzor Gastropal s.r.o.

Humanitní obory: Štěpán Chládek (oktáva, 1. místo v literární soutěži Moje cesta za Janem Palachem) - nominace Milan Kulhánek, Šárka Rambousková a Zuzana Valášková, sponzor HS Flamingo s.r.o.

Sport: Ondřej Volák (oktáva, reprezentant ČR v orientačním běhu, 4. a 5. místo na mistrovství ČR, běhání do vrchu)- nominace Milan Kulhánek a Zuzana Valášková, sponzor Hobra-Školník s.r.o.

Oceněný kolektiv: Nikola Holubová, Daniela Kuželová, Viktorie Tobiášková (všechny kvinta) - zpracování příběhu Františka Jaroše z Broumova v Příbězích našich sousedů Post Bellum, nominace Šárka Rambousková, sponzoři Z-Trade, s.r.o. a NFGB.

Na webových stránkách gymnázia v sekci Nadační fond/Ocenění 2019 najdete kompletní prezentaci z předávání se všemi nominovanými studenty a fotografie Sabiny Hartové z kvarty.

Za nadační fond děkuji všem našim sponzorům a zvláště Městu Broumov.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)