Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Od 1. dubna se spustí online prodej vstupenek i parkovného do Adršpašských skal
banner

Od 1. dubna se spustí online prodej vstupenek i parkovného do Adršpašských skal

Broumovsko.cz

Neděle, 21. března 2021

Od 1. dubna se spustí online prodej vstupenek i parkovného do Adršpašských skal

Od 1. dubna si návštěvníci Adršpašských skal budou moci zakoupit vstupenku na prohlídkový okruh online. Na nových webových stránkách bude možné zakoupit i vjezd na parkoviště. Nákup online vstupenek a parkovného tak pomůže s regulací návštěvnosti i dopravy. I nadále bude možné zakoupit vstupenky i parkovné na místě, hrozí ale, že bude vstup vyprodaný a parkoviště plná. V těchto dnech zároveň startuje mezinárodní informační kampaň, která o novinkách informuje ve čtyřech jazycích.

Adršpašské skály v minulosti trápily návaly návštěvníků a častý kolaps dopravy. Docházelo tím i k ničení přírody. Nový rezervační systém má za cíl těmto situacím zabránit. Díky tomu, že si návštěvníci budou moci zakoupit online vstupenku i online parkovné na určitý den a hodinu, očekáváme nejen rozmělnění návštěvnosti do celého dne, ale i zmírnění dopravní zátěže. Od 1. dubna bude pro návštěvníky, kteří si zakoupí parkovné online, k dispozici jedno ze tří parkovišť na místě.

"Nový rezervační systém uleví návštěvnosti v nejvytíženějších hodinách, díky tomu si návštěvníci výlet více užijí a bude to mít příznivý dopad i na místní přírodu," říká Kateřina Menšíková, koordinátorka cestovního ruchu v Technických službách Adršpach.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)