Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Pečeme pro zdravotníky broumovské nemocnice potřetí

Pečeme pro zdravotníky broumovské nemocnice potřetí

René Herzán

Čtvrtek, 10. prosince 2020

Pečeme pro zdravotníky broumovské nemocnice potřetí

Třetí a letos již poslední kolo akce – Pečeme na to – Pečeme pro zdravotníky broumovské nemocnice proběhne v pondělí 14. prosince 2020.

"Zapojení se do akce je opět čistě dobrovolné. O akcích jsme prostřednictvím našich FB stránek informovali, někteří z vás se do akcí zapojili, za což moc děkujeme. Pokud se rozhodnete zapojit do 3. kola této akce v Broumově, převzetí dobrot od vás "domácích pekařů" proběhne v pondělí 14. prosince 2020 ve 13:00 hodin opět na parkovišti před Penny Marketem. Prosíme všechny zájemce, kteří se chtějí zapojit, dejte nám vědět na e-mail gertik@seznam.cz nebo na telefon 702 191 521," říká organizátor a koordinátor Gerd Weinlich z oddílu DUHA Bartoňka Náchod.

K dobrotám je možno přiložit vzkaz, obrázek, který by lékaře a sestřičky potěšil. Všechny dobroty budou následně předány organizátorem do nemocnice v Broumově.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)