Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Perný den hasičů na Broumovsku
banner

Perný den hasičů na Broumovsku

René Herzán

Čtvrtek, 12. listopadu 2020

Perný den hasičů na Broumovsku

Dopravní nehoda, požár stromu, další nehoda a pomoc s transportem pacienta. Poměrně pestrý včerejší den měli hasiči na Broumovsku.

Profesionální hasiči z Náhoda a místní dobrovolní hasiči byli ráno před 8. hodinou přivoláni k menšímu střetu osobního vozidla a motocyklu, který se stal na kruhovém objezdu v Ostašské ulici v Polici nad Metují. Motocyklista byl lehce zraněn, zdravotnická záchranná služba jej ošetřila. Jednotky uklidily místo nehody.

Broumovští profesionální hasiči vyjeli ve 13 hodin do Křinic k požáru vzrostlé lípy. Požár byl brzy uhašen a ke škodám nedošlo.

Profesionální hasiči z Broumova byli odpoledne přivoláni k osobnímu automobilu, které havarovalo na střechu. Nehoda se stala na silnici mezi Jetřichovem a Březovou. Řidička byla ošetřena zdravotnickou záchrannou službou. Hasiči pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny a uklidili místo nehody.

A nakonec, večer po 20. hodině, profesionální hasiči z Broumova pomohlli zdravotnické záchranné službě s transportem pacienta z bytu v Nerudově ulici v Teplicích nad Metují do sanitky.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)