Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podzimní trh láká hřejivou atmosférou končícího léta
banner

Podzimní trh láká hřejivou atmosférou končícího léta

Michaela Mašková, foto archiv

Čtvrtek, 24. srpna 2023

Podzimní trh láká hřejivou atmosférou končícího léta

Tradiční podzimní trh v broumovském klášteře se letos uskuteční v sobotu 9. září od 8:30 do 13 hodin. Návštěvníky čeká široká nabídka lokálních produktů. Trh se koná zároveň se sousedskou akcí Zažít Broumov jinak. 

Podzimní trh na nádvoří a přilehlých prostorách broumovského kláštera je vítaným zpestřením končícího léta a začínajícího podzimu. Na trhu se tradičně představují lokální prodejci se svými produkty. „Na letošním podzimním trhu nebudou chybět rukodělné výrobky, ať už keramické či textilní, produkty z oblíbené domácí bylinné kosmetiky, sirupy, med a další,“ říká produkční broumovského kláštera Anna Iljašenková. Ta zároveň vyzývá další prodejce k účasti na trhu. „Kdo by chtěl návštěvníkům trhu nabídnout své výrobky, ať mě kontaktuje prostřednictvím emailu anna.iljasenkova@broumovsko.cz či na telefonní číslo 734 443 161. Místa pro prodejce jsou ještě k dispozici,“ uzavírá.

Mezi prodejci na Podzimním trhu nebude chybět nabídka sýrů z broumovské sýrárny Braunauer, vína z Benediktinských sklepů, masné výrobky od Krkonošské zabijačky či skvělé pečivo z Kvíčerovské pekárny. Dále zde návštěvníci mohou doplnit zásoby u Vamko koření nebo se potěšit keramikou od paní Winterové.

Návštěva sobotního Podzimního trhu je milou příležitostí, jak se potkat s přáteli a chvíli se s nimi zastavit v přátelském rozhovoru. Chybět nebude ani občerstvení a ukázka řemesel. Pro nejmenší, ale nejen, je připravena květinová dílna s Lenkou Hlaváčkovou z Kytice z vesnice, která účastníky naučí, jak si uvázat ozdobný věneček.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)