Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Policie hledá svědky dopravní nehody motocyklisty, který se při nehodě vážně zranil
banner

Policie hledá svědky dopravní nehody motocyklisty, který se při nehodě vážně zranil

Police České republiky

Středa, 1. září 2021

Policie hledá svědky dopravní nehody motocyklisty, který se při nehodě vážně zranil

V neděli 29. 8. 2021 v 9:40 hodin vyjížděli dopravní policisté k vážné nehodě motocyklisty na silnici II/303 mezi obcemi Velké Petrovice a Žabokrky. Jednadvacetiletý mladík jedoucí na terénním motocyklu Yamaha YZ250 F modrobílé barvy směrem od Police nad Metují na Hronov z dosud nezjištěné příčiny vjel na pravou nezpevněnou krajnici, následně se dostal mimo vozovku a tam přední částní motocyklu narazil do stromu. Při nehodě utrpěl vážná zranění.

Mladého motocyklistu transportoval vrtulník letecké záchranné služby do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Provést dechovou zkoušku ani test na přítomnost OPL s řidičem nebylo na místě možné, byl mu proto odebrán vzorek krve a zaslán na rozbor. Na motocyklu vznikla hmotná škoda ve výši 40 tisíc korun. Předběžné šetření ukázalo, že  mladík nebyl držitelem řidičského oprávnění skupiny A, opravňující k jízdě na tomto stroji. Veškeré další okolnosti nehody, včetně stavu samotného motocyklu,  dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Náchodě.

Zároveň se tímto obracíme na veřejnost s žádostí o přihlášení případných svědků, kteří by mohli pomoci objasnit chvíle před nehodou a samotný nehodový děj. Žádáme, aby se nám přihlásili ti, kteří se pohybovali v době mezi 9:30 a 9:40 mezi Policí nad Metují a Žabokrky a viděli jízdu mladého motocyklisty. Mladík jel na modrobílém motocyklu a na hlavě měl nasazenou zelenobílou crossovou helmu.

Své informace volejte na bezplatnou linku 158, nebo přímo na telefonní linku náchodských dopravních policistů 974 534 254, skupinu dopravních nehod.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)