Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Pozdravy z DDM Ulita Broumov
banner

Pozdravy z DDM Ulita Broumov

Dům dětí a mládeže Ulita Broumov

Úterý, 26. ledna 2021

Pozdravy z DDM Ulita Broumov

Stop stav všech našich činností kvůli vyhlášenému nouzovému stavu, kromě Dětské skupiny Ulitky, která pilně kutí a tvoří a hraje si s dětmi dál, neznamená, že nic neděláme. V těchto dnech, bez možnosti přímé výchovné práce s dětmi, jsme se zaměřili na přípravy aktivit, které, doufáme, budeme moci již brzy realizovat. Ale jde to i jinak než být přímo v Ulitě... POJĎTE S NÁMI VEN!

Každé jarní prázdniny nabízíme dětem bohatý volnočasový program. A ani letos to nebude jinak. Pojďte s námi ven, pojďte si hrát, objevovat, poznávat, tvořit a třeba i zachraňovat starý dobrý známý svět. Co musíte udělat? Chtít!

Poznávačka o Broumově a okolí

Čtyři týdny po sobě se na www.ulita.org a FB Ulity objeví nová mozaika 9 fotografií. Kdo chce hádat, která místa ukrývají, napíše své odpovědi na email: weinlich.gerd@ulita.org. Podrobné soutěžní podmínky najdete na našich stránkách a pozor, hraje se o hezké ceny.

Dneska by to šlo! Galerie snowmenů

Napadl sníh a vy stavíte sněhuláky, iglú, klouzačky nebo jiné stavby? A pomáhají vám třeba i rodiče nebo kamarádi? Pošlete nám fotografii vašeho sněhového snažení na e-mail: francova.sarka@ulita.org. Otvíráme galerii snowmenů a přidáme do ní vaši fotku.

ČÁRYČMÁRY

Výtvarná výzva pro všechny věkové kategorie. Pojďme tvořit na téma: JAK SVĚT VIDÍM JÁ. Své kresby, malby nebo jiné dílo nafoťte a pošlete s popisem, svým jménem, věkem a tel. číslem do 10. února na e-mail: zborilova.dasa@ulita.org.
Odměna čeká na všechny, nejlepší tvořivce čeká navíc pozvánka – až to půjde – do Otevřeného ateliéru na tvoření se skutečným malířem, a hlavně proběhne VÝSTAVA všech prací, která se uskuteční v naší Galerii v klubu ROK, doufejme, v březnu 2021.

Krmítka pro ptáčky venku

Dokázali byste vyrobit funkční krmítko pro ptáčky venku a zavěsit ho na příhodné místo v přírodě? Kdo ze školních dětí ano a pošle nám svoji fotku u krmítka, a třeba i popis toho, jak na to šel a jaké dobroty do krmítka ptáčkům dal, dostane "volňáska" na jeden prázdninový den v Ulitě, když se v létě přihlásí na náš příměstský letní tábor... Všechny fotky zveřejníme na webu a FB Ulity. Fotografie zasílejte na e-mail francova.sarka@ulita.org.

Přemožte čarodějnici Kovidínu

Byl jednou jeden Dům... Tak začíná příběh jednoho začarovaného Domu, který přišel zlým kouzlem o svůj Svět. Kouzlo přemůže pouze dětská čistá duše, která umí číst a psát a vydá se pět dnů po sobě – v době jarních prázdnin 1. - 5. února – každý den na cestu, vyluští jednu hádanku, navštíví jedno místo a poskládá a uhádne po pěti dnech tajemnou formuli, která pomůže zlé kouzlo zlomit. Své řešení napište do 7. 2. 2021 na e-mail cejchanova.misa@ulita.org.

Celý příběh a podrobné podmínky této dobrodružné výpravy pro děti i jejich rodiče, najdete opět na našem webu www.ulita.org.

Ilustrace k našemu příběhu nakreslila Ema Wagnerová a každý, kdo se k nám přidá a bude pomáhat Domu zpět získat jeho kouzelný Svět, dostane ilustrace v podobě omalovánky. Přijďte, čekáme na vás!

Zdravíme všechny příznivce DDM Ulity Broumov, vyhlížíme lepší časy a těšíme se, až se s vámi budeme moci opět setkávat. Vaše Ulita!

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)