Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Před broumovským úřadem je umístěna nová úřední deska

Před broumovským úřadem je umístěna nová úřední deska

René Herzán

Čtvrtek, 7. ledna 2021

Před broumovským úřadem je umístěna nová úřední deska

V závěru dokončovacích prací plochy před Městským úřadem v Broumově byla před budovu umístěna nová elektronická úřední deska.

"Je to taková moderna, ale počty "papírů", které se musí zveřejňovat, neustále rostou a toto je moderní cesta, jak z toho ven a navíc poskytnout i další užitečné informace o městě," uvedl po instalaci desky starosta Broumova Jaroslav Bitnar.

"Jsme velmi rádi, že zastupitelstvo města na její zakoupení a na úpravu celého prostoru před budovou městského úřadu uvolnilo potřebné finanční prostředky. Díky elektronické úřední desce tak budeme moci odstranit fyzickou úřední desku, která se nachází za hlavní budovou městského úřadu, kam bylo s ohledem na její omezenou kapacitu velmi problematické umísťovat kompletní dokumenty a přitom zachovat čitelnost textu. Na elektronické úřední desce naleznete vedle povinně zveřejňovaných materiálů i další funkcionality (v současné době webové stránky města Broumova a jízdní řády (https://www.seznam.cz/jizdnirady/). Připravujeme také funkcionalitu mapy s plánováním tras. Podkladem elektronické úřední desky a zároveň spořičem obrazovky jsou fotografie Jana Šrytra. Nyní jen doufáme, že nová úřední deska zůstane mimo zájem vandalů a bude sloužit nejen broumovským občanům, ale i návštěvníkům našeho města," dodala tajemnice MěÚ Broumov Eva Blažková.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)