Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Připojte se ke Kartě hosta Broumovsko a buďte vidět!
banner

Připojte se ke Kartě hosta Broumovsko a buďte vidět!

Adéla Paprskárová, foto archiv SDMB

Úterý, 2. května 2023

Připojte se ke Kartě hosta Broumovsko a buďte vidět!

Provozujete ubytování nebo vyhledávaný turistický cíl na Broumovsku? Zbystřete! Karta hosta Broumovsko je stále populárnější a přináší rozšíření nabízených služeb, které můžete návštěvníkům poskytnout.

Karta hosta Broumovsko je regionální slevová karta, která poskytuje vícedenním návštěvníkům slevu (případně výhody) na vybrané atraktivity. Hosté mohou získat kartu u místních ubytovatelů – partnerů Společnosti pro destinační management Broumovska. Partneři dostávají rozšířené marketingové služby a jsou více propagováni.

Koncept Karty hosta má za cíl představit turistické cíle a prodloužit pobyt turistů v regionu. S Kartou hosta Broumovsko lze objevovat skalní města, navštívit památky a muzea, užít si kopec zábavy ve volnočasových a sportovních centrech nebo na únikové hře. V létě lze navíc uplatnit výhody i na místních koupalištích. Ze široké nabídky si vybere každý – jednotlivci i rodiny s dětmi.

Celý systém karty je velmi jednoduchý. Návštěvník na ubytování dostane Kartu hosta, vyplní formulář na webu https://www.broumovsko.cz/kartahosta/aktivace, ubytovatel potvrdí aktivaci karty, návštěvníkovi přijde potvrzovací email s oznámením o aktivní kartě a Karta hosta je připravena k používání.

Při návštěvě akceptačního místa se host prokáže kartou. Obsluha si kartu, pomocí aplikace v chytrém telefonu, naskenuje a zjistí, zda je opravdu aktivní. Následně lze čerpat dané výhody.

Jak můžete vidět, není to nic složitého. Vše je uživatelsky příjemné a zvládne to opravdu každý. Pokud Vás tento produkt zaujal, více informací naleznete na: https://www.broumovsko.cz/kartahosta nebo nás neváhejte kontaktovat na emailu sdmb@broumovsko.cz.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)