Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Probíhá výzkum dopadů cestovního ruchu na Broumovsku

Probíhá výzkum dopadů cestovního ruchu na Broumovsku

Adéla Paprskárová, foto archiv SDMB

Pondělí, 18. července 2022

Probíhá výzkum dopadů cestovního ruchu na Broumovsku

Využijte možnosti vyjádřit se k dopadům cestovního ruchu na Broumovsku a vyplňte dotazník. 

V těchto dnech probíhá mezi místními obyvateli dotazníkové šetření, které má zjistit názor široké veřejnosti na cestovní ruch. Data jsou sbírána na území celého kraje prostřednictvím Královéhradecké krajské centrály cestovního ruchu. Ta zastřešuje destinační společnosti v kraji a koordinuje cestovní ruch na krajské úrovni.

Názory místních obyvatel jsou v oblasti cestovního ruchu jedním z nejdůležitějších hledisek. Společnost pro destinační management Broumovska se jimi snaží řídit. Místní obyvatelé mají vždy velký podíl na komplexním rozvoji území a jejich názor by neměl být nikomu lhostejný. Na jedné straně přináší cestovní ruch na Broumovsko nespočet pozitivních vlivů, na druhé straně je ale zřejmé, že určitou část rezidentů může v exponovaných termínech vyšší návštěvnost oblíbených turistických cílů obtěžovat.

Právě tímto ojedinělým výzkumem můžete dát najevo svůj názor, případně předložit i podnět ke zlepšení. Věříme, že vám Broumovsko není lhostejné a přispějete svým pohledem ke zlepšení úrovně cestovního ruchu a tím i k ještě příjemnějšímu životu u nás – na Broumovsku.

Odkaz na výzkum: https://www.survio.com/survey/d/K3M7U6K8V2F7Y9R0Z

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)