Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • První sníh způsobil potíže motoristům
banner

První sníh způsobil potíže motoristům

René Herzán

Středa, 4. prosince 2019

První sníh způsobil potíže motoristům

Sníh, který napadl v noci z pondělí na úterý, způsobil potíže především účastníkům dopravy. Potíže měli v Pěkově a ve Žďáru nad Metují.

Profesionální hasiči z Náchoda a Broumova a dobrovolní hasiči z Police nad Metují byli ráno před 7. hodinou přivoláni k osobnímu automobilu, který se převrátil na bok v Pěkově. Hasiči vozidlo stabilizovali a poté jej otočili zpět na kola. Nehoda se obešla bez zranění osob.

"Při jízdě po silnici II. třídy č. 303 směrem k Náchodu nepřizpůsobil řidič rychlost vozidla stavu a povaze vozovky pokryté rozbředlým sněhem. Při průjezdu levotočivou zatáčkou dostal s vozidlem smyk, vjel na pravou krajnici, na které najel na kamennou zídku a převrátil se s vozem na levý bok. Dechová zkouška vyloučila požití alkoholu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Dopravní policisté vyřešili nehodu na místě uložením blokové pokuty ve výši 1.500 korun řidiči vozu," uvedla k nehodě tisková policejní mluvčí Eva Prachařová.

Po 10. hodině byli náchodští profesionální hasiči přivoláni k nákladnímu vozidlu, které uvízlo na železničním přejezdu ve Žďáru nad Metují. Provoz na trati byl zastaven. Jednotka kamion vyprostila, provoz na trati byl obnoven.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)