Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Restaurace Střelnice se opět zavírá. Město hledá nového provozovatele
banner

Restaurace Střelnice se opět zavírá. Město hledá nového provozovatele

René Herzán

Pátek, 21. dubna 2017

Restaurace Střelnice se opět zavírá. Město hledá nového provozovatele

Po ročním provozu se 30. června opět zavírá restaurace Střelnice v Broumově, když současný provozovatel podal výpověď. Město Broumov tak hledá nového nájemce.

Pronajímané prostory slouží k provozování restauračního zařízení a jsou rok po rekonstrukci (nové rozvody elektřiny, vody, nové sociální zařízení, obložení kuchyně
atd), kompletně je vybavená kuchyň i restaurace (kuchyňské spotřebiče, nádobí, lednice, stoly, židle). Možnost pronájmu je od 1. července 2017. Prohlídka na místě bude 24. května 2017 od 15 do 15:30 hodin.

Podmínkou pronájmu je provozování restaurace a kuchyně po dobu pěti let, zakázáno je provozovat výherních zařízení a zájemce nesmí být dlužníkem města. Nabídky na pronájem lze podávat do 15. června 2017 do 9 hodin.

Písemné nabídky musí obsahovat nabízenou výši nájemného (plátci DPH uvedou výši bez DPH a s DPH, neplátci DPH uvedou celkovou výši), záměr využití uvedeného nebytového prostoru a termín zahájení nájmu.

Nabídky zašlete v zalepené obálce na adresu: Město Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, odbor SMM. Na obálku nadepište: "Nabídka na pronájem nebytového
prostoru - Střelnice, neotevírat."

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)