Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Restaurace Střelnice v Broumově v pátek zahájí provoz
banner

Restaurace Střelnice v Broumově v pátek zahájí provoz

René Herzán

Pondělí, 23. února 2015

Restaurace Střelnice v Broumově v pátek zahájí provoz

Po rozsáhlé rekonstrukci v pátek 27. února zahájí provoz populární broumovská restaurace Střelnice. Nový provozovatel Petr Smetana hodlá pokračovat v trendu svých předchůdců, tedy nabízet kvalitní pivo a výbornou kuchyni.

Hospoda byla od konce loňského roku zavřená a místní i návštěvníci Broumova tak přišli o jedno z míst ke stravování a posezení. Také účastníci kulturních akcí na sále Střelnice byli zvyklí na otevřený lokál. Zahájení provozu tak uvítají i ti, kteří v sobotu přijdou na Sportovní ples či Sparťanskou merendu, která se bude konat 21. března.

Během rekonstrukce došlo k opravě pánských toalet, byla zavedena nová elektroinstalace v restauraci i v kuchyni, jsou opravené skladovací prostory a prostory pro personál. Veškeré vybavení lokálu i kuchyně je nové, nově je i vymalováno, stěny jsou vyzdobeny stylovými fotografiemi starého Broumova.

Nový provozovatel Petr Smetana se hodlá specializovat na minutkovou kuchyni. Samozřejmostí bude polední menu, které bude zpočátku nabízet čtyři hotová jídla. V budoucnu se počítá i s rozvážkou.

"Točit se bude Radegast 12°, Gambrinus 10° a nově dvě olivětínská piva, klasická 11° a Bitter. V nabídce budou některé lahvové prémiové značky plzeňského pivovaru a samozřejmě nealkoholické nápoje," vyjmenoval nápojovou nabídku Petr Smetana a odkryl i další plány: "Chtěl bych zviditelnit budovu jako takovou. Mám už připravené označení restaurace ze směru od parkoviště pod základní školou, ale i ze směru od polikliniky, kudy nejvíce přijíždějí návštěvníci a turisti do Broumova. Připravují se také nové webové stránky, kde bude zveřejňovaný aktuální jídelníček."

K dispozici je také salonek pro soukromé akce, který bude podle zájmu nekuřácký. Kouřit se nebude také v době obědů. Otevírací doba zůstane stejná, vařit se bude ve všední dny do 21 hodiny, o víkendech ještě o hodinu déle. Zachovány budou také sportovní televizní přenosy. Pro případné objednávky volejte na telefonní čísla 491 523 728 nebo 737 252 794.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)