Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Silnici na Ostaš čeká pětidenní uzavírka
banner

Silnici na Ostaš čeká pětidenní uzavírka

-BF-

Středa, 15. května 2024

Silnici na Ostaš čeká pětidenní uzavírka

Od pondělí 20. do pátku 25. května bude zcela uzavřena hlavní komunikace na Ostaš.

Silnice, která vede z hlavního tahu mezi Pěkovem a Bukovicí, bude uzavřena pro řidiče i pěší. „Nový povrch vozovky se bude dělat od hlavní cesty až po parkoviště,“ potvrdil stavbyvedoucí Tomáš Hofman z firmy Strabag, která opravu provádí. 

Náhradní objízdná trasa není stanovena. Ten, kdo přijede na Ostaš autem, bude ho muset nechat na náhradním parkovišti u bývalého kravína, který se nachází asi dvě stě metrů před odbočkou na Ostaš ve směru od Police nad Metují. Odtud se dá dojít pěšinou mezi loukami nahoru. 

Jako obvykle platí zákaz vjezdu na cestě vedoucí na Ostaš ze Žďáru nad Metují. Výletníci, kteří chtějí dojít na Ostaš pěšky nebo na kole, si ovšem mohou nechat auto ve Ždáře na návsi, nebo na jiném místě vhodném k parkování, a vyrazit na oblíbené turistické místo z tohoto směru.

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)