Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Úspěch webu Broumovsko.cz
banner

Úspěch webu Broumovsko.cz

Adéla Paprskárová, foto archiv SDMB

Úterý, 31. ledna 2023

Úspěch webu Broumovsko.cz

Web Broumovsko.cz na přední příčce v hodnocení webů destinačních společností.

Destinační agentury pokrývají většinu území České republiky. Jejich cílem je koordinace cestovního ruchu v území a kooperace s místními obyvateli, organizacemi a podnikateli. U nás, na Broumovsku, máme Společnost pro destinační management Broumovska, o. p. s. (SDMB). Web broumovsko.cz, který tato společnost spravuje, je turistickým portálem, kde naleznete užitečné informace jako místní obyvatel i jako návštěvník z jiného koutu republiky. Weby destinačních agentur z celé republiky prověřila firma Kvalikom a sestavila žebříček nejúspěšnějších. Broumovsko.cz se umístilo na 2. místě!

Koncem roku 2022 byly vyhlášeny výsledky soutěže Destinační web 2022. Soutěže, o které neměl nikdo z týmu SDMB ani ponětí. O to víc byli všichni překvapeni z výsledného druhého místa. Hodnocení probíhalo podle 20 vybraných kritérií. Záleželo na kvalitě grafického zpracování, přehlednosti, uživatelské přívětivosti, responzivitě, originalitě, speciální funkcionalitě, kvalitě multimédií, propojení se sociálními sítěmi, informacích o dané lokalitě, stravování a ubytování, zpracování tipů na výlety a přehledu turistických cílů, dopravních informací, informačním servisu pro rodiny s dětmi a pro cyklisty, informacích o sportovním vyžití, dále aktuálnosti informací, kalendáři akcí a SEO optimalizaci.

,,Web je koncipován jako moderní landing page, která se redesignuje na letní a zimní variantu. Příjemný design je doplněn o praktickou interaktivní mapu. Web je velmi obsáhlý. Jednotlivé rubriky se dělí do podrubrik, v těch se zpravidla nachází velké množství obsahu včetně velmi hezkých fotografií. Podoba jednotlivých rubrik je sice velmi jednotvárná, ale na druhou stranu přehledná a uživatelsky přívětivá. Web nabízí benefit v podobě Karty hosta, kterou si je možné vybavit přímo na těchto stránkách. Web má navíc integrovaný pokročilý vyhledavač ubytování. Zlepšit bychom doporučili pouze detaily, například rozrastrované ikonky interaktivní mapy“ (oficiální vyjádření hodnotitele).

A co to znamená do budoucna? Určitě se zamyslet nad vytýkanými body. Společnost na webových stránkách pracuje neustále. V současné době jsou v přípravě jazykové mutace webu. Probíhá neustálá aktualizace kalendáře akcí na Broumovsku. V plánu je obměna interaktivní mapy. Úspěšné nezávislé hodnocení je novým motorem pro budoucí práci a rozvoj celé společnosti. Pokud jste web broumovsko.cz ještě nenavštívili, určitě se na něj podívejte. Stojí to za to! www.broumovsko.cz.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)