Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Také Jetřichov už je průjezdný
banner

Také Jetřichov už je průjezdný

Michaela Plchová, foto archiv Jetřichova

Úterý, 11. října 2022

Také Jetřichov už je průjezdný

Od pondělí 10. října je pro běžnou dopravu otevřena také silnice v Jetřichově. Autobusové zastávky v Broumově se vrátí na svá místa ve středu 12. října.

Od pondělí 10. října je v Jetřichově otevřena do předčasného užívání komunikace v Jetřichově, která byla v posledních čtyřech měsících uzavřena od Penzionu U Suchánků až ke křižovatce u restaurace Magdaléna kvůli rekonstrukci povrchu a dalším úpravám. Pro Naše Broumovsko to potvrdil starosta Jetřichova Josef Gorgan: "Komunikace v Jetřichově je ve stejném stavu jako Masarykova třída v Broumově, to znamená je otevřena do předčasného užívání. Je tedy průjezdná, ale lidé musejí být opatrní. Po dobu dodělávek se po vozovce pohybují dělníci a místy jsou omezující značky."

Včera odpoledne byla také otevřena do předčasného užívání pro veškerou dopravu Masarykova třída v Broumově. Probíhají  zde dokončovací práce na chodnících a dalších drobných úpravách. Otevřeny jsou také všechny ulice, do nichž se z Masarykovy třídy odbočuje - K Ráji, Bratří Čapků, Nezvalova a Strmá. Autobusové zastávky, které byly po dobu rekonstrukce přemístěny, se vrací ve středu 12. 10. na svá původní místa u supermarketu LIDL a u klubu ROK.

 

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)