Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • V pondělí začala další oprava silnice v Pěkově
banner

V pondělí začala další oprava silnice v Pěkově

Úterý, 25. května 2021

V pondělí začala další oprava silnice v Pěkově

Po letošní zimě se v průjezdním úseku silnice II/303 v Pěkově objevily na několika místech vážné poruchy povrchu. V rámci reklamačního řízení dojde nyní k opravě těchto závad.

"Práce budou probíhat při částečné uzavírce komunikace v době od 24. 5. 2021 do 4. 7. 2021, a to postupně po jednotlivých místech od č. p. 157 cca 750 m ve směru na Broumov na třech místech. Objízdná trasa bude vedena vždy po volné polovině vozovky," uvedl místostarosta Police nad Metují Jiří Škop.

Podle jeho slov bude provoz při provádění pracovních činností řízen kyvadlově pověřenými osobami v reflexních vestách, vybavených audio-pojítky. Mimo pracovní činnosti bude provoz kyvadlově řízen provizorní světelnou signalizací.

"S ohledem na stav dalších částí komunikace a opakovaně neuspokojivý stav zábradlí podél komunikace budeme tlačit na Údržbu silnic, a případně na Královéhradecký kraj, s tím, aby byla reklamace uplatněna v co možná nejširší míře, a stav komunikace naplnil její původně předpokládanou životnost," dodal Jiří Škop.

Ilustrační fotografie ze stavby silnice v roce 2017

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)