Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Ve Velkém Poříčí havarovala hned tři osobní vozidla
banner

Ve Velkém Poříčí havarovala hned tři osobní vozidla

René Herzán

Středa, 13. ledna 2021

Ve Velkém Poříčí havarovala hned tři osobní vozidla

Profesionální a dobrovolní hasiči z Náchoda zasahovali u dopravní nehody, která se stala na silnici č. 303 v Náchodské ulici. Došlo zde ke střetu tří osobních vozidel, jedno z nich skončilo převrácené na střechu.

"Komunikace byla v místě nehody na nezbytně nutnou dobu neprůjezdná. Zdravotnická záchranná služba si převzala do péče dvě zraněné osoby. Při nehodě byl poškozen sloupek označující podzemní uzávěr plynu, o této skutečnosti byli vyrozuměni plynaři. Hasiči zajistili místo nehody, zabezpečili havarovaná vozidla a následně pomohli s jejich naložením na odtah nebo odstraněním mimo komunikaci," uvedla k nehodě tisková mluvčí HZS Královéhradeckého kraje Martina Götzová.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)