Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Vítězný architektonický návrh na rekonstrukci domu na Kostelním náměstí
banner

Vítězný architektonický návrh na rekonstrukci domu na Kostelním náměstí

René Herzán

Středa, 25. listopadu 2020

Vítězný architektonický návrh na rekonstrukci domu na Kostelním náměstí

V dubnu 2020 byla vyhlášena výzva na zpracování architektonického návrhu na rekonstrukci objektu č.p. 80, Školní ulice v Broumově (budova bývalého Elmonu na Kostelním náměstí). Do poptávkového řízení bylo předloženo šest návrhů, které byly posouzeny odbornou komisí. Následně byly návrhy diskutovány v radě města a také na semináři pro zastupitele. Jako nejlepší byl vybrán návrh Ing. arch. Lukáše Kozáka z Prahy.

V rozpočtu na příští rok počítáme s penězi na zpracování projektové dokumentace tak, abychom mohli ještě koncem roku 2021 požádat o dotaci. Pokud bychom uspěli, mohli bychom získat až 85% nákladů na realizaci této akce, která by prospěla celkovému prostoru Kostelního náměstí i potřebám školy“.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)