Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Výroční zpráva Agentury pro rozvoj Broumovska zvítězila v soutěži Fenix Content Marketing
banner

Výroční zpráva Agentury pro rozvoj Broumovska zvítězila v soutěži Fenix Content Marketing

René Herzán

Úterý, 28. května 2019

Výroční zpráva Agentury pro rozvoj Broumovska zvítězila v soutěži Fenix Content Marketing

Výroční zpráva neziskové organizace Agentura pro rozvoj Broumovska získala 1. místo v soutěži Fenix Content Marketing 2019, v kategorii Neziskový sektor – jednorázový firemní magazín.

Slavnostní vyhlášení výsledků 6. ročníku marketingové soutěže se uskutečnilo v Divadle The Royal v Praze, ve středu 22. května ve večerních hodinách. Ocenění za agenturu převzala Kateřina Ostradecká, která je zároveň autorkou obsahu výroční zprávy. Autorem grafiky je broumovský grafik Jan Flieger. Na druhém místě se umístila nezisková instituce Amnesty International.

"Toto ocenění je pro mě milou zprávou o tom, že naše snaha, abychom to, co děláme, dělali i dobře, je naplňována. Považuji prostě za důležité, aby veškerá činnost a projekty byly prodchnuté snahou o kvalitu. Jsme rádi, že nás porota ocenila a že naše výstupy jsou srovnatelné s mnohem většími organizacemi a institucemi, zvláště když naše výroční zprávy od začátku graficky zpracovává Jan Flieger, kterému bych tímto za jeho dlouholetou spolupráci rád poděkoval," uvedl zakladatel Agentury pro rozvoj Broumovska Jan Školník.

Celkem bylo během slavnostního večera rozdáno více než 40 ocenění v 18 kategoriích, vítěze vybírala třicetičlenná odborná porota. Vítězové si odvezli skleněné ocenění ve tvaru srdce, pocházející ze skláren Moser, z dílny designéra Petra Larvy.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)