Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Walzlovka je opět zavřená
banner

Walzlovka je opět zavřená

René Herzán

Sobota, 10. října 2020

Walzlovka je opět zavřená

"Bezpečnost je pro nás na prvním místě. Proto od 9. října 2020 máme dočasně zavřeno. O dalším restartu provozu Walzlovky vás budeme opět informovat e-mailem i na sociálních sítích," uvedlo včera na sociálních sítích vedení fabriky na zážitky Centrum Walzel v Meziměstí.

"Když jsme 13. března 2020 poprvé zavřeli z důvodu boje proti Covidu Walzlovku, vrhli jsme se pilně do práce, abychom byli připravení na bezpečný restart provozu. S ohledem na nadcházející léto jsme vybavili venkovní terasu dostatečným počtem stolů a židlí, rozmístili jsme je tak, abychom dodrželi bezpečnostní rozestupy a mohli si tak spolu užít Švejka na sluníčku. Po celém objektu jsme rozmístili stojany s dezinfekcí, osoušeče rukou jsme vyměnili za modernější, s dezinfekčními UV lampami, prostě připravili jsme celou řadu bezpečnostních opatření, abychom vás, naše milé hosty, mohli ve Walzlovce opět uvítat a abychom vám zajistili maximální možnou úroveň hygienického bezpečí.

Okamžik znovuotevření pro nás nastal 26. června 2020, kdy jsme Walzlovku slavnostně podruhé otevřeli. Byli jsme potěšeni vaší podporou, protože od tohoto dne jsme měli pravidelně plno. Za tuto podporu vám velice děkujeme.

Bohužel však celorepublikově počet Covid pozitivních osob stále narůstá, a tak v zájmu o vaše i naše zdraví a s ohledem na balíčky vládních opatření provoz Walzlovky znovu dočasně pozastavujeme," uvedlo ve svém prohlášení vedení Centra Walzel.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)