Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Zapojte se do hlasování o nejlepší projekty!
banner

Zapojte se do hlasování o nejlepší projekty!

Pavla Jenková

Úterý, 16. listopadu 2021

Zapojte se do hlasování o nejlepší projekty!

Agentura pro rozvoj Broumovska a Nadační fond Broumov – město kultury vyhlásili letos v září grantový program “Máme rádi Broumov(sko)”, který má za cíl podpořit finančně a metodicky aktivní občany a občanky, kteří chtějí oživit město Broumov či celý region. A vy můžete nyní rozhodnout, jaké projekty se budou v roce 2022 realizovat – hlasujte pro své favority!

Do 31. října měl kdokoliv možnost podat žádost o podporu až do výše 30 000 Kč. Celkem se přihlásilo 26 projektů z Broumovska, což ukazuje na velký zájem nejen o samotný program, ale především snahu zlepšovat místo, kde žijeme. 

Hodnotící komise na základě žádostí vybrala 13 projektů, které splňovaly podmínky grantového programu a poslala je do veřejného hlasování, ve kterém můžete i vy rozhodnout, jaké projekty se v příštím roce budou realizovat. A vybírat je opravdu z čeho – od vzniku komunitní zahrady, přes uspořádání kulturních a vzdělávacích akcí až po záchranu památek.

Na webové adrese https://application.decision21.org/mame-radi-broumovsko-2021 si můžete přečíst krátké medailonky všech projektů a v období od 17. do 31. listopadu 2021 hlasovat pro vaše favority. Mezi projekty s nejvíce hlasy bude rozděleno 170 000 Kč.

Hlasování se může zúčastnit kdokoliv z Broumovska starší 12 let. Co k hlasování potřebujete? Přístup k internetu, abyste se připojili na odkaz výše a mobilní číslo, na které obdržíte po přihlášení na webové stránce sms s unikátním kódem. Z jednoho telefonního čísla se může hlasovat pouze jednou. Pokud doma nemáte přístup k internetu, v Informačním centru Broumov (Mírové nám. 105) vás rádi nechají zahlasovat – budete k tomu potřebovat jen svůj mobilní telefon.

A proč začíná veřejné hlasování právě 17. listopadu? Chceme odkazem na toto datum dát najevo, jak důležité je mít možnost spolupodílet se na podobě místa, kde žijeme.  

Využijte své hlasy a hlasujte pro své favority. Můžete také oslovit své sousedy a známé, aby pro ně hlasovali - čím více hlasů váš favorit dostane, tím se zvětšuje jeho šance na úspěch v podobě získaného grantu.

Ať hlasování dopadne jakkoliv, již nyní víme, že místní mají spoustu krásných nápadů na oživení Broumov(ska), které by stály za podporu. Pro to pro všechny žadatele bude připraven seminář o tom, jak získat další finanční zdroje, a v roce 2022 pak otevřeme navazující grantové kolo.

Více informací o programu můžete nelézt na stránkách https://broumov2028.cz/projekty/mame-radi-broumovsko.

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)