Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Zdeněk Hartman zvítězil v krajském kole chemické olympiády a postoupil do celostátního
banner

Zdeněk Hartman zvítězil v krajském kole chemické olympiády a postoupil do celostátního

René Herzán

Středa, 31. března 2021

Zdeněk Hartman zvítězil v krajském kole chemické olympiády a postoupil do celostátního

Studenti broumovského gymnázia jsou letos velmi úspěšní i v krajské konkurenci. Po Kateřině Trojtlové, která vyhrála krajské kolo Matematické olympiády, byl úspěšný i sextán Zdeněk Hartman, který vyhrál olympiádu chemickou!

Distanční výuka na broumovském gymnáziu přináší své ovoce. V krajském kole Dějepisné olympiády měla škola hned čtyřnásobné zastoupení, v nižší kategorii se do kraje probojovali Lucie Durdincová, Jana Bartoňová a Matyáš Hartman (všichni kvarta), ve vyšší kategorii se do elitní desítky vešel na 9. místě Josef Cibulka z kvinty. Kvartánka Kateřina Trojtlová zvítězila v krajském kole Matematické olympiády.

Vynikajícího úspěchu dosáhl Zdeněk Hartman ze sexty. Vyhrál v krajském kole Chemické olympiády. Zvítězil zcela suverénně i přes to, že soutěžil se staršími studenty, dokonce o dvě kategorie. "Jsem na svého studenta hrdá, Zdeňkovi budeme držet palce v celostátním kole," říká Markéta Čápová, vyučující chemie.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)