Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Zplodinami hoření se nadýchala kočka
banner

Zplodinami hoření se nadýchala kočka

René Herzán

Pondělí, 12. dubna 2021

Zplodinami hoření se nadýchala kočka

Šest jednotek požární ochrany bylo v pátek odpoledne zalarmováno kvůli ohlášenému požáru v bytě v domě v ulici U Větrolamu v Broumově. Průzkumem hasiči zjistili, že se jednalo o požár menšího rozsahu, v bytě zahořel odpad. Požár měly jednotky rychle pod kontrolou, likvidaci události hlásil velitel zásahu v 16:30 hodin.

"Nikdo z obyvatel domu nebyl zraněn, na místě se zplodinami hoření nadýchala kočka. Vyšetřovatel hasičů následným ohledáním zjistil, že příčinou vzniku požáru byla technická závada na elektrickém zařízení, škoda byla vyčíslena asi na 15 tisíc korun. Díky včasnému zásahu se podařilo uchránit hodnoty představující asi 1,5 milionu korun," uvedla tisková mluvčí HZS Královéhradeckého kraje Martina Götzová.

Na místě zasahovali profesionální hasiči z Broumova a Náchoda a JSDH Broumov, Meziměstí, Jetřichov, Police nad Metují.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)