Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Zúčastněte se natáčení talkshow Michaelův MASHUP
banner

Zúčastněte se natáčení talkshow Michaelův MASHUP

Kateřina Ostradecká

Středa, 2. srpna 2023

Zúčastněte se natáčení talkshow Michaelův MASHUP

V pátek 4. srpna od 17 hodin se bude v zahradě broumovského kláštera natáčet speciální letní díl talkshow Michaelův MASHUP. Novinář a moderátor Michael Rozsypal pozve do Broumova umělce Romana Týce a předsedkyni spolku Díky, že můžem Báru Stárkovou. Natáčení je přístupné veřejnosti, vstup je volný. Přijďte se podívat!

Dva hosté. Jeden moderátor. A jejich vzájemná interakce. Bez konfliktu, ale s inspirací. To je talkshow novináře Michaela Rozsypala. Dva roky moderoval rozhovory v DVTV, před tím 8 let v Českém rozhlase. Setkal se s prezidenty, politiky, umělci, sportovci i filozofy. Jeden host mu v živém vysílání odešel ze studia. Jiný host se ve studiu přilepil v přímém přenosu ke stolu. Michael Rozsypal vymyslel a realizoval koncept interaktivních veřejných debat v regionech i debat o fake news pro studenty. Je aktivní na Twitteru i Instagramu. Miluje divadlo, operu a Jamese Bonda.

Hosty jeho speciálního letního open air dílu, který se bude natáčet v klášterní zahradě, budou Roman Týc, umělec a spoluzakladatel skupiny Ztohoven, a Bára Stárková, předsedkyně spolku Díky, že můžem. Pořad je postavený na dvojicích, které byste k jednomu stolu neposadili, ale nakonec se prolnou jako ten správný mashup! Na první dobrou se ptáte, proč tito dva dohromady? Co mají společného? Souzní dohromady? Ale Michaelův Mashup vás přesvědčí, že ano!

Diváci jsou přímo součástí show. A hrají důležitou roli…  Proč? Rozhovorů je moc! Pořadů je moc! Debat jeden na jednoho je moc! Michaelův Mashup bude něco úplně jiného. Show je postavena na vzájemné inspiraci hostů. Žádná talkshow, kde mluví hlavně moderátor. Žádný rozhovor jeden na jednoho ve sterilním studiu. Hosté dostanou otázky, které ještě nedostali.

Neznáte Michaelův MASHUP? Mrkněte na předcházející díly pořadu na YouTube ZDE.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)