Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Andrea z Rychnovska je prvním miminkem narozeným v roce 2015 v celém kraji
banner

Andrea z Rychnovska je prvním miminkem narozeným v roce 2015 v celém kraji

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

Sobota, 3. ledna 2015

Andrea z Rychnovska je prvním miminkem narozeným v roce 2015 v celém kraji

Prvním miminkem, které se letos narodilo v porodnicích Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje i v celém kraji vůbec, je holčička Andrea. Na svět se poprvé podívala v rychnovské nemocnici a to už dvě minuty po půlnoci. Váží 2,84 kilogramu a měří 47 centimetrů. Andrea je zároveň třetím miminkem, které se v novém roce narodilo v celé České republice. Jejím domovem budou Doudleby nad Orlicí.

Prvním chlapečkem narozeným v roce 2015 v krajských porodnicích je Pavel, který přišel na svět rovněž v rychnovské nemocnici. Narodil se patnáct minut po půlnoci. Váží 3,32 kilogramu a měří 50 centimetrů. Jeho první cesta bude směřovat do Borohrádku.

Rodiče chlapečka a holčičky, které se jako první narodí v novém roce v krajských porodnicích, dostávají již tradičně od Královéhradeckého kraje dárkový poukaz v hodnotě 5000 korun na nákup dětského zboží. Dnes dopoledne jim poukazy osobně předal hejtman Lubomír Franc.

Foto archiv Královéhradeckého kraje

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)