Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Celníci zadrželi přes pět kilogramů marihuany

Celníci zadrželi přes pět kilogramů marihuany

RENÉ HERZÁN

Neděle, 11. srpna 2013

Celníci zadrželi přes pět kilogramů marihuany

Při prohlídce polského nákladního vozidla nedaleko České Skalice našli celníci za pomocí služebního psa v jedné z krabic přes pět kilogramů usušené marihuany.

"Hlídka celníků zastavila ke kontrole nákladní automobil polské imatrikulace. Ve vozidle cestovali dva Poláci. Na obvyklou otázku celníků co přepravují, odpověděli, že vezou různé zboží z Prahy do Polska. Při důkladné kontrole ložné plochy, kdy krabice se zbožím byly vyloženy, celníci našli v jedné z nich pět a čtvrt kilogramů usušené marihuany," popsala zadržení drogy tisková mluvčí Celního úřadu pro Královéhradecký kraj Martina Kolinská.

Podle její informace byla droga zabalena do pěti černých igelitových sáčků, které byly umístěny do kartonové krabice. K jejímu zamaskování, pak posloužilo ostatní zboží. Případ bude předán policii pro podezření ze spáchání trestného činu.

"Osádce vozidla hrozí za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy až pět let odnětí svobody nebo peněžitý trest," dodala Martina Kolinská.

Foto archiv CÚ Královéhradeckého kraje

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)