Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dnes odpoledne bude opět blokáda Náchoda
banner

Dnes odpoledne bude opět blokáda Náchoda

RENÉ HERZÁN

Čtvrtek, 21. dubna 2011

Dnes odpoledne bude opět blokáda Náchoda

Policie upozorňuje všechny motoristy, že dnes odpoledne v Náchodě opět proběhne blokáda silnice č. 33 v prostoru křižovatky Slávie a Palachovy ulice.

Přibližně od půl čtvrté odpoledne hodiny po dobu asi 20 minut budou chodit občané přes přechody pro chodce, aby vyjádřili svoji nespokojenost s neexistencí obchvatu města Náchod. Vzhledem ke zkušenostem z předchozích blokád policisté předpokládají, že na příjezdových trasách ke kruhovému objezdu a v Palachově ulici se vytvoří dlouhé kolony vozidel. Motoristům doporučují, aby v tuto dobu raději zvolili alternativní trasu nebo způsob dopravy.

 

Stejně jako při minulých blokádách se jedná o řádně nahlášené shromáždění. Policie bude celou akci monitorovat, zajistí koridory pro průjezd sanitních vozů a vozů integrovaného záchranného systému. Na místě samotném i na okolních křižovatkách budou rozmístěny hlídky státní i městské policie, které budou ve spolupráci s  organizátory situaci kontrolovat a budou připraveny řešit neočekávané situace v dopravě i ve veřejném pořádku.

Začátek i konec samotné blokády podle informací organizátorů ohlásí siréna sanitky, která vjede na kruhový objezd.

Vzhledem k blížícím se velikonočním svátkům je v tomto období očekáván zvýšený provoz směrem do Polska, kdy se budou vracet zahraniční dělníci domů. Policisté proto doporučují řidičům, kteří se chtějí této situaci v Náchodě vyhnout, ať si raději svoji cestu naplánují jinudy.

Foto Creative Commons Kozuch

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)