Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Do Úpice dorazí bajkeři i skvělé kapely
banner

Do Úpice dorazí bajkeři i skvělé kapely

MGR. PETR ZÁLIŠ

Sobota, 22. února 2020

Do Úpice dorazí bajkeři i skvělé kapely

Podkrkonoší bude po roce zase patřit bajkerům. V Úpici a okolí se v sobotu 23. května uskuteční už 17. ročník oblíbeného MTB maratonu, tentokrát pod novým názvem Qayron Jestřebí hory 2020. Závodní trasy dlouhé 100, 60 a 40 kilometrů povedou mimo jiné přes Trutnov Trails a hřeben Jestřebích hor. Účastníkům se za pěkného počasí naskytnou krásné výhledy na Krkonoše nebo Orlické hory.

"Součástí akce bude i celodenní program pro děti, biketrialová exhibice Petra Krause a Ondry Šenka. Zájemci také budou moci otestovat kola a elektrokola nové značky Qayron," prozrazuje mluvčí akce Lucie Vávrová. MTB maraton Jestřebí hory je určen široké veřejnosti, cyklistům všech věkových a výkonnostních kategorií, prostě všem příznivcům sportu a aktivního způsobu života.

Vedle závodů pro dospělé jsou připravena také měření sil pro děti ve věku od tří do čtrnácti let. Start, cíl a potřebné zázemí bude na Náměstí TGM v Úpici. "Na své si přijdou také milovníci dobré muziky, v rámci Bujaré Úpice vystoupí na náměstí i Michal Ambrož & Hudba Praha," slibuje Lucie Vávrová, podle níž se závody bajkerů pojedou pod záštitou náměstka hejtmana Královéhradeckého kraje Ing. Aleše Cabicara. Budou také partnerskou součástí největšího a nejpopulárnějšího seriálu závodů horských kol pro širokou veřejnost na území České republiky Kolo pro život. Spolupořadateli Qayron Jestřebí hory 2020 jsou Město Úpice a Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o.p.s.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)