Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Dva výherci soutěže pojedou na víkendový pobyt na Broumovsko
banner

Dva výherci soutěže pojedou na víkendový pobyt na Broumovsko

RENÉ HERZÁN

Čtvrtek, 31. ledna 2013

Dva výherci soutěže pojedou na víkendový pobyt na Broumovsko

Víkendový pobyt v hotelu Javor v Adršpachu s kurzem lezení čeká na dva výherce, kteří se zúčastnili vědomostního kvízu u pultu Broumovska na veletrhu cestovního ruchu Regiontour v Brně. Na Broumovsko se mohou vypravit Jitka Chudíčková z Veselí nad Moravou a Josef Kvasnička ze Zlína.

Kromě víkendových pobytů vylosovala čtyřčlenná porota také osm dalších účastníků, kteří obdrží dárky a suvenýry s motivem regionu Broumovska. Poštou obdrží dárek Bubeníková Jaroslava - Rousínov, Novák Josef - Brno, Andrysíková Miroslava - Brno, Jana Ptáčková - Praha, Lucie Schacherl - České Budějovice, Jiří Koudelka - Hradec Králové, Milena Uhrová - Brno a Daniel Šulák - Valašské Meziříčí.

Soutěže o víkendový pobyt se zúčastnilo 182 respondentů. Přímo na veletrhu pak probíhal další vědomostní kvíz losovaný každé dvě hodiny, kterého se zúčastnilo 133 respondentů.

Veletrh cestovního ruchu se konal ve dnech 17. – 21. ledna 2013 v Brně. Broumovsko se veletrhu účastnilo poprvé v rámci expozice Královehradeckého kraje. Pro všechny návštěvníky stánku Broumovska byla kromě propagačních materiálů a informací o regionu připravena ochutnávka a prezentace některých regionálních výrobků certifikovaných značkou BROUMOVSKO regionální produkt®, projekce videospotů v čele s dokumentem Sandstone režiséra Petra Kašpara.

"Mile nás překvapilo, že o Broumovsko měli návštěvníci veletrhu značný zájem. Podpořil to i prodej regionálních produktů Kvíčerovské pekárny a Rokytnického medu či organizace vědomostních kvízů. Děkuji pracovnicím informačního centra v Teplicích nad Metují, které veletrh nejen personálně zajistily, ale podílely se i na přípravách," uvedla Markéta Hanušová ze Společnosti pro destinační management Broumovska.

Prezentaci Broumovska budou moci návštěvníci opět navštívit na veletrhu Infotour a cykloturistika, který se koná ve dnech 15. – 16. března 2013 v Hradci Králové.

 
 
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)