Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Hlasujte pro svého favorita z finalistů soutěže Muž roku 2013

Hlasujte pro svého favorita z finalistů soutěže Muž roku 2013

RENÉ HERZÁN

Úterý, 23. července 2013

Hlasujte pro svého favorita z finalistů soutěže Muž roku 2013

V anketě na serveru Náchodské info můžete hlasovat pro svého favorita z finalistů celorepublikové soutěže Muž roku 2013. Vyhlášení se koná 23. srpna v Divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě od 20 hodin.

"Z celkového počtu přihlášených, letos se přihlásilo 777 uchazečů, bylo vybráno dvanáct finalistů. Při finále se utkají v disciplínách, jako je představení, otázka od poroty, promenáda ve spodním prádle a volná disciplína. Na všechny finalisty čeká mnoho hodnotných cen. Celým večerem bude provázet Eva Decastelo, Monika Marešová a Lukáš Hejlík. Vítěz získá víkendový pobyt v Hotelu Majectic v Praze, poukázky do Medicom VIP, zapůjčení vozu, členství ve fitness centru World Class či účast na mezinárodní soutěži Mister International a řadu dalších hodnotných cen. Další vítězové poletí reprezentovat na mezinárodní soutěže Manhunt International a Mister Universe," uvedl hlavní pořadatel soutěže David Novotný.

Program v náchodském Beránku je připraven i na sobotní večer, když v 18 hodin u příležitosti Dne dobrých skutků začne koncert osobností – Yvetty Blanarovičové, Bohuše Matuše, Marcely Březinové, Gábiny Goldové, Markéty Konvičkové, Míši Noskové, Martina Maxy, Honzy Bendiga a Dana Mrózka. Koncert je určen postiženým dětem a lidem, kteří do Náchoda zavítají na koncert z celé České republiky ze stacionářů, ústavů a dětských domovů.

Webové stránky soutěže Muž roku 2013

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)