Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Jiráskovo koupaliště v Náchodě nabízí v letošní sezoně pár novinek
banner

Jiráskovo koupaliště v Náchodě nabízí v letošní sezoně pár novinek

NINA ADLOF, TISKOVÁ MLUVČÍ MĚÚ NÁCHOD

Úterý, 6. srpna 2019

Jiráskovo koupaliště v Náchodě nabízí v letošní sezoně pár novinek

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a počasí jistě ještě nabídne další příležitosti k návštěvě Jiráskova koupaliště v Náchodě. To si v letošní sezoně připravilo pro návštěvníky pár novinek.

V málo využívaném prostoru u bufetu vznikl za bezmála 60 tis. Kč nový dětský koutek, kde je zatím umístěno čtyřmístné pružinové houpadlo s motivem žáby, ke kterému v příštím roce přibydou další herní prvky. V zadní části dětského koutku je pak betonový blok, který je natřený černou tabulovou barvou a slouží pro malování křídami a v celé délce dětského koutku je položen umělý trávník.

S dětským koutkem souvisela oprava opěrné zdi, úprava povrchu pod novým plotem a samotný nový plot, vše za celkem 115 tis. Kč. Nový plot má pozinkovanou konstrukci a plotovky z recyklovaného plastu, je tedy kompletně bezúdržbový.

Další opravy se dočkaly schody do restaurace na koupališti. Betonové schody byly za 100 tis. Kč obloženy terasovými prkny z recyklovaného plastu a jsou nyní také bezúdržbové.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)