Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Kraj ocení dobrovolníky pracující s dětmi a mládeží

Kraj ocení dobrovolníky pracující s dětmi a mládeží

RENÉ HERZÁN

Úterý, 31. ledna 2017

Kraj ocení dobrovolníky pracující s dětmi a mládeží

Již potřetí bude Královéhradecký kraj udělovat Zlatou korunu. Oceňováním dobrovolníků pracujících s dětmi a mládeží naplňuje jednu ze svých dlouhodobých priorit, kterou je podpora volnočasových aktivit dětí a mládeže. Organizace mohou své pracovníky navrhovat na ocenění do 15. února prostřednictvím nominačních formuláře, který je umístěn na webových stránkách kraje spolu se všemi podrobnostmi.

"Naším cílem je ocenit dlouhodobou práci dobrovolníků a vyzdvihnout jejich nezastupitelnou roli při výchově mladé generace. Tato aktivita má totiž na celou společnost pozitivní dopad v mnoha ohledech. S výzvou k nominaci proto oslovujeme nejen školy, ale i nestátní neziskové organizace," říká náměstkyně hejtmana Martina Berdychová, která je odpovědná za oblast školství.

Navržení dobrovolníci se musí věnovat práci s dětmi a mládeží nejméně po dobu tří let a působit v neziskové organizaci či školském zařízení se sídlem v Královéhradeckém kraji. Zároveň nesmí být držitelem tohoto ocenění z posledních tří let. Dobrovolník musí být starší 18 let.

Všechny návrhy bude hodnotit odborná komise a její výběr následně potvrdí krajská rada. V jednom roce může být oceněno až 15 dobrovolníků, kteří si svou Zlatou korunu převezmou na slavnostním vyhlášení.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)