Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nominujte významné osobnosti na pamětní medaili
banner

Nominujte významné osobnosti na pamětní medaili

RENÉ HERZÁN

Úterý, 9. dubna 2019

Nominujte významné osobnosti na pamětní medaili

Máte ve svém okolí výraznou osobnost, která si zaslouží veřejné poděkování? Neváhejte a nominujte ji na Pamětní medaili hejtmana. Čas se krátí, návrhy je možné posílat už jen do 15. dubna.

Příležitost podávat nominace na udělení Pamětní medaile hejtmana bude mít veřejnost již potřetí. Tuto změnu před dvěma lety inicioval hejtman Jiří Štěpán, který následně všechny návrhy posuzuje a vybírá oceněné.

Do návrhu je třeba napsat krátké odůvodnění, proč by měla být daná osoba oceněna, a také úplné kontaktní údaje na nominovaného včetně telefonního čísla a rovněž telefonický kontakt na navrhovatele. Návrhy na ocenění je možné posílat prostřednictvím e-mailu na adresu hejtman@kr-kralovehradecky.cz nebo poštou na adresu krajského úřadu (Pivovarské náměstí 1245, 500 03 Hradec Králové) až do pondělí 15. dubna 2019.

"Předávání pamětních medailí má v našem kraji letitou tradici, kterou ctím a snažím se ji dál rozvíjet. Je to způsob, jak vyjádřit naše poděkování lidem, kteří slouží společnosti v nejrůznějších oborech. Oceněné proto vybírám tak, aby jejich výčet zachycoval co možná nejvěrněji celé spektrum lidské činnosti. Mezi držiteli tohoto ocenění tak najdete lékaře, vědce, učitele, záchranáře, podnikatele, umělce, sportovce, trenéry, starosty, sociální či kulturní pracovníky, výjimečné studenty, účastníky odboje i občany, kteří neváhali při záchraně lidského života," vysvětluje hejtman Jiří Štěpán.

Pamětní medaile kraj uděluje už od roku 2013, vždy při dopoledním slavnostním nástupu 8. května na hradeckém Pivovarském náměstí.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)