Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Nový web cestující provede veřejnou dopravu v kraji
banner

Nový web cestující provede veřejnou dopravu v kraji

Královéhradecký kraj

Středa, 24. února 2021

Nový web cestující provede veřejnou dopravu v kraji

Královéhradecký kraj spustil nový web určený cestujícím ve veřejné dopravě. Zajistí lepší informovanost a dostupnost poskytovaných dopravních služeb v regionu. Lidé web naleznou na adrese www.dopravakhk.cz.

"Na novém krajském webu lidé naleznou vše potřebné pro cestování veřejnou dopravou. Mohou si zde rychle vyhledávat své spoje, najdou zde informace o aktuální poloze autobusů a vlaků, výlukách či uzavírkách nebo všeobecné aktuality z oblasti veřejné dopravy. Věřím, že nový web bude užitečný a praktický pro všechny cestující, kteří využívají veřejnou dopravu v našem kraji pravidelně nebo tudy třeba jen projíždí," uvedl radní pro dopravu Václav Řehoř.

Na novém dopravním webu lidé najdou také nově odjezdníky z vybraných zastávek a také seznam zaručených přípojů. Nechybí zde ani přehledné informace o jízdném a tarifech IDS IREDO.

Královéhradecký kraj aktivně podporuje cestování za výlety prostřednictvím autobusů a vlaků, proto ani na novém webu nechybí tipy na výlety po celém kraji, na které lze pohodlně vyrazit ve vlacích či linkových autobusech.

Vedle nových webových stránek mohou lidé sledovat krajskou veřejnou dopravu také na sociálních sítích, kde najdou další aktuality, fotografie či informace a mohou zde diskutovat o nových podnětech, zveřejňovat názory či dotazy. Aktivní je veřejná doprava na Facebooku – www.facebook.com/dopravakhk a na Twitteru – www.twitter.com/dopravakhk.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)