Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Podpořte 29. září již 25. ročník Květinového dne!

Podpořte 29. září již 25. ročník Květinového dne!

Liga proti rakovině Náchod, z.s.

Úterý, 7. září 2021

Podpořte 29. září již 25. ročník Květinového dne!

V tomto pro všechny náročném roce nebylo možné uskutečnit stejně jako loni v obvyklém termínu a tradiční podobě každoroční květnovou celonárodní veřejnou sbírku nazvanou Český den proti rakovině, známou jako Květinový den. Termín letošní charitativní akce byl tedy Ligou proti rakovině přesunut na středu 29. září 2021.

Dobrovolníky budete moci potkat v ulicích ještě také ve čtvrtek 30. září a v pátek 1. října. Kampaň ve formě pouličního prodeje žlutých kytiček měsíčku lékařského se zelenou stužkou v ceně 20 Kč a rozdávání informačních letáků bude věnována potřebné prevenci nádorů ledvin, močového měchýře a prostaty. V této nelehké době si více než jindy většina z nás uvědomuje, že zdraví je jednou z nejcennějších životních hodnot. Proto pevně doufáme, že i v novém termínu se budeme moci jako každý rok spolehnout na podporu a vstřícný přístup veřejnosti!

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)