Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Prezident Miloš Zeman včera zahájil návštěvu Královéhradeckého kraje

Prezident Miloš Zeman včera zahájil návštěvu Královéhradeckého kraje

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

Středa, 18. února 2015

Prezident Miloš Zeman včera zahájil návštěvu Královéhradeckého kraje

Prezident Miloš Zeman včera zahájil svoji návštěvu Královéhradeckého kraje. První den dopoledne se setkal s hejtmanem Lubomírem Francem, zastupiteli kraje, starosty obcí a představiteli příspěvkových organizací. Prezidenta Zemana na Pivovarském náměstí přivítali zástupci občanského sdružení Skok do života.

Prezident se v rámci své návštěvy následně podíval do 6. a 7. polní nemocnice v Hradci Králové. Zdravotníkům oznámil, že budou vysláni na humanitární misi do Jordánska.

Na závěr prvního dne své návštěvy Královéhradeckého kraje povečeřel s osobnostmi rychnovského regionu. Pozvání přijali lidé z kulturního, sportovního nebo politického života. Dorazili také vojenští veteráni.

Foto a video archiv Královéhradeckého kraje

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)