Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Průjezd Náchodem je zatím plynulý. V neděli však projede americký armádní konvoj
banner

Průjezd Náchodem je zatím plynulý. V neděli však projede americký armádní konvoj

RENÉ HERZÁN

Pondělí, 23. března 2015

Průjezd Náchodem je zatím plynulý. V neděli však projede americký armádní konvoj

Po týdnu oprav a dopravního omezení policisté hodnotí, že doprava je ve městě celkem plynulá a větší kolony se tvoří pouze ve špičkách, a to na nájezdech na kruhovou křižovatku v obou směrech. Řidiči v koloně vozidel vždy museli strávit pouze několik minut, ale v pracovní dny, v největší hustotě provozu, by měli přece jen počítat s tím, že budou čekat i déle.

Dopravní situaci v Náchodě pravděpodobně v neděli zkomplikuje průjezd americké obrněné kolony, která přijede z Polska a bude pokračovat směrem na Pardubice.

"Bohužel, zatím nemáme bližší zprávy, v kolik hodin by měla kolona projíždět. Policie ČR na celý den vyčlenila policejní hlídky na pomoc vojenské policii, která zejména bude průjezd zajišťovat. Při samotném průjezdu kolony budou muset občané určitě počítat s dopravním omezením, neboť musí být zajištěn průjezd celé kolony. Na tuto dobu dojde k zastavení veškerého provozu na ulicích Polská a Pražská. V tuto chvíli však nevíme, o jakou denní dobu se jedná. Doporučujeme občanům ponechat si určitě časovou rezervu na průjezd Náchodem," uvedla tisková policejní mluvčí Eva Prachařová.

Pokud se chcete se čtenáři Našeho Broumovska podělit o aktuální situaci v náchodské dopravě, napište na mailovou adresu info@broumovsko.cz .

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)