Naše Broumovsko Přejít na hlavní navigaci Přejít na změnu jazyka Přejít na přihlášení Přejít na vyhledávání
  • Zprávy
  • Skončila jedna z uzavírek v Náchodě

Skončila jedna z uzavírek v Náchodě

Text i foto Městský úřad Náchod

Pondělí, 30. května 2022

Skončila jedna z uzavírek v Náchodě

V Náchodě byla znovu zprůjezdněna silnice u nádraží

Od pátku 27. května dopoledne je opět průjezdný úsek komunikace ul. Kladské u nádraží v Náchodě. Skončila tak uzavírka silnice II/303 ul. Kladská v Náchodě ve směru na Hronov v úseku mezi křižovatkou se silnicí I/14 (okružní křižovatka „U Itálie“) a křižovatkou se silnicí III/303 4 (ul. Borská), která byla plánována do 15. 6. s rezervou do 30. 6. 2022. Společnosti innogy se podařilo ukončit práce na teplovodním potrubí v předstihu. Řidiči již tak nebudou muset úsek složitě objíždět a zlepší se i příjezd k vlakovému nádraží. 

Nadále pokračuje uzavírka silnice II/303 mezi Velkým Poříčím a Hronovem, která má stejnou objízdnou trasu přes Červený Kostelec jako uzavírka v Kladské ulici. 

 

Přidejte komentář:

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Pro odesláni musíte být přihlášeni
Přihlaste se: E-mail
Nebo se zaregistrujte

Diskuze k článku:

Diskuse zatím neobsahuje žádné příspěvky.
Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři
Odebírejte náš newsletter
O portálu

Zpravodajský portál Naše Broumovsko, který vznikl v říjnu 2010, se zaměřuje na informovanost obyvatel broumovského regionu. Web poskytuje každodenní informační servis a kulturní, společenské, ekonomické či sportovní zprávy nejen z Broumovska, ale i z Královéhradeckého kraje.

Kontakt

Michaela Mašková, šéfredaktorka
Telefon: +420 734 257 512
Bára Fialová, 732 284 847, redakce
Email: redakce.nase@broumovsko.cz

Adresa redakce:
Klášterní 1, 550 01 Broumov (Google Mapy)